Ledarskap i fokus

He who cannot be a good follower, cannot be a good leader

Aristotle

För gruppen

Det är såklart väldigt viktigt att arbetsgrupper i organisationer fungerar och kommunicerar tillfredställande för att främja personalhälsa och kunna nå de mål som är uppsatta. Det kan dock vara lättare sagt än gjort och ofta i arbetsgrupper finns det flera starka viljor som drar åt olika håll. Detta kan givetvis vara nyttigt och utvecklande men kan också i värsta fall hämma gruppens arbete och kommunikation.

Genom processhandledning i grupp ges möjligheten att diskutera och reflektera för att förstå sina egna och andras intentioner och behov i olika situationer.Syftet är förstås att stärka samarbetet och kommunikationen och att därigenom förbättra effektiviteten och arbetsklimatet i gruppen.

Genom processhandledning ges möjligheten att ventilera tankar och ideér vilket förhoppningsvis bidrar till att individer fördjupar sina kunskaper om sig själv och andra och förstår sin del i gruppens dynamik och utveckling.

Är du intresserad av att veta mer eller boka en tid är du förstås hjärtligt välkommen att kontakta mig för gratis konsultation.